Gluteeniton pannukakku
(Pellillinen)
4dl gluteenittomia jauhoja
0,5dl sokeria
1,5tl leivinjauhoa
0,5tl suolaa
1tl vanilliinisokeria
8dl maitoa
4 munaa
50g voisulaa
Ensiksi sekoitetaan kuivat aineet keskenään, sitten lisätään maito jonka jälkeen munat ja voi sula. Uuniin lämpötilaksi 225 astetta ja pidetään noin 30 minuuttia. Jos on tehokas uuni niin pitäisi vähemmän aikaa tai kävisin ainakin seuraamassa välillä miltä pannari näyttää ettei vaan pala päältä.
Bon appetit!:)
Pannari kera omenasoseen ja kermavaahdon.Nami! |
Oli kyllä tosi hyvää :)
VastaaPoistaEhkä surkein pannukakku resepti ikinä... ei tullu kun pahamieli....
VastaaPoistaKyllä sää jauhat täyttä paskaa
Poista