sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Paljastuksia ja kysy mitä vaan

 
Ajatus kouluttautumisesta on muhinut mielessä jo jonkin aikaa ja nyt voin paljastaa suunnitelmani. Maaliskuussa aloitan ravintoneuvoja ja fytoterapeutin opinnot Helsingissä Suomen terveysopisto Saluksessa. Koulutuksessa perehdytään juurikin niihin asioihin jotka minua kiinnostavat. Aina ei tarvita lääkkeitä vaan ravinnollakin saadaan muutoksia aikaan kehossa.  Innolla odotan mitä koulutus viikonloput tuovat tullessaan mutta kauhulla odottelen, että missä välissä aion opiskella.:D

Sitten ajattelin antaa teille rakkaat lukija vapaan sanan. Te esitätte kysymykset ja minä vastaan. Helppoa. :)






2 kommenttia:

  1. Katoin, että miten tää sun ulkoasu näyttää niin tutulta, mutta mullahan on sama otsikkofontti :) Löysin tänne juuri ensimmäistä kertaa feisbuukin kautta, ja tää vaikuttaa tosi symppikseltä tää sun blogi! Oon ite siinä tilanteessa, että tuskin osaan lasta sanoa enkä ymmärrä lapsiperheen elämästä yhtään mitään. Lähinnä ihmettelen, miten kukaan koskaan haluaa uhrata omat menonsa ja hankkia lapsia. Mutta tää vaikuttaa oikeen positiiviselta siitä näkökulmasta katottuna! Alan ehdottomasti seuraamaan tätä niin ehkä sit vakuutun siitä lasten hankkimisestakin jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuttu tunne nuoruudesta. Podin pitkään vauvakuumetta joskus päälle parikymppisenä mutta havahduin todellisuuteen ja onneksi lapset ovat tulleet vasta nyt kolmenkympin kieppeillä. Ei munsta olisi ollut äidiksi aiemmin. Alkuun lasten kanssa se on pitkälti omien menojen uhraamista mutta olen sitä meiltä,että äidinkin täytyy saada elää eikä vain olla lasten kanssa. Kun lapset kasvaa saa taas enemmän omaa aikaa.:)

      Poista