keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Lyhyt historiikki

Kerron täällä kuulumisiani eikä kaikki postaukset aina välttämättä liity laihdutukseen koska elämässä on niin paljon muutakin. Pääpaino elämässäni kuitenkin on tällä hetkellä laihdutuksessa ja tavoitepainoon saavuttamisessa.

Olen laihdutusprojektin aloittanut jo marraskuussa 2013 kuopuksen syntymän jälkeen. Kiloja onkin karissut jo yhteensä 20 kiloa ja vielä olisi lähemmäs 10 kiloa pudotettavaa. Aluksi en juurikaan harrastanut liikuntaa koska synnytyksestähän oli vain muutama viikko mutta pikku hiljaa aloin käymään kävelyllä. Alusta asti olen syönyt ruokasuunnitelman mukaan jonka sain viime vuonna kaveriltani. Ruokavalio on vähähiilihydraattinen ja sisältää paljon rahkaa.  Tammikuussa otettiin kaverin kanssa jäsenyydet elixiaan ja siitä onkin melkein tullut toinen kotini. Illat tulee vietettyä erilaisissa ryhmäliikunnoissa, joista saa useimmiten kunnon hien pintaan. Nyt olen hieman innostunut salilla käymisestäkin ja olen saamassa kuntosaliohjelman, jotta osaan siellä sitten tehdä muutakin kuin istuskella laitteissa. :D

Pari päivää on mennyt kotona flunssan kourissa. Toivottavasti menee pian ohi koska kova hinku olisi päästä jo urheilemaan mutta puolikuntoisena en sinne mene ettei parantuminen pitkity. Taidan mennä lepäämään pikkuisen poikani viereen joka hymyllään yrittää parantaa äidin kurjaa oloa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti