perjantai 23. toukokuuta 2014

Turha postaus

Koitin eilen siirtää blogini toisaalle mutta tulin toisiin aatoksiin kun sivut aukenivat todella hitaasti ja aikaa tuhraantuu mielestäni liikaa semmoisessa. Pysyttelen siis täällä bloggerista vaan kun homma toimii. :)


Asiasta kukkaruukkuun. Mikä mahtavinta paino on laskussa edelleen. Ihan huippu fiilis.  *hypin ja pompin riemusta* Se tunne kun vaatteet alkaa tuntumaan löysiltä ja vaatekaupoista löytyy sopivia vaatteita. Mikä muu voisi naisen tehdä onnellisemmaksi? :) No heti keksin muutaman muunkin asian kuten suklaa ja timantit. :D

Yhtään en aio valittaa, että on liian kuuma vaikka hiki virtaa pelkissä bikineissä. ( Hyvä, että ostin uudet bikinit kun näin upeat kelit tuli). Onneksi sentään tulee niin, että meinaa hiuksetkin lähteä päästä mutta haitanneeko tuo. Miettikää kuinka kuuma olisi jos ei tuulisi. Huh, en halua ajatellakaan. Rannalle voisi lähteä jos ei esikoisella olisi vesirokkoa. Näpyt on pikku hiljaa kuivumassa pois mutta seuraavaksi se on sitten kuopuksella. Sitä odotellessa. Miehelläni ei myöskään kyseistä tautia ole ollut joten hänkin on vaarassa saada tartunta mikä olisi katastrofaalista koska hän on ensi viikonloppuna menossa juoksemaan Tukholman maratoonin. Tuuri kävi siinä mielessä, että on hyvät kelit ja voidaan olla lasten kanssa pihalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti