maanantai 12. tammikuuta 2015

Aina kaikki ei mene kuten Strömsössä


Tammikuu tulee 90 % olemaan tämän vuoden p*kin kuu. Tuntuu,että ihan kaikki suunnitelmat on peruuntunut tai siirtynyt hamaan tulevaisuuteen. Mä oikeastaan elän niin,että suunnittelen pitkän tähtäimen menoja jolloin mulla on aina jotain mitä odottaa.  Nämä peruuntuneet menot nyt ei ollut kovin pitkän tähtäimen suunnitelmia mutta harmittaa kovin. Mun piti aloittaa tankotanssi 9.1 mutta ystäväni jonka kanssa yhdessä piti tuo uusi harrastus aloittaa sai akuutin leikkausajan juuri tuolle aloituspäivälle ja sairasloman pituus on alkuun about 2 viikkoa. Senkään jälkeen ei ole taattua,että pystyy vielä treenaamaan niin kovaa. Ystävän terveys on kuitenkin kallisarvoinen joten homma siirtyy niin pitkälle, että hän paranee. :)


Viime viikonloppuna mun piti osallistua mieheni kanssa triathlon treenipäivään jossa olisi päässyt tutustumaan itse lajiin. Sekin siirtyy johonkin toiseen ajankohtaan. Ollaan koko perhe oltu kipeinä enemmän tai vähemmän joten ei olisi ollut tervettä mennä treenaamaan kipeänä. Miehellä on keuhkoputkentulehdus ja itsellä poskiontelontulehdus joten ei tässä kunnossa jaksa suoraan sanottuna juosta metriäkään. En ole kolmeen viikkoon urheillut yhtään jatkuvan sairastelun takia. Eikä mua niinkään harmita,että itse triathlon treenipäivä peruuntui vaan se,että oltaisiin miehen kanssa päästy kerrankin yhdessä treenaamaan. Tosin äitini jonka piti tulla hoitamaan lapsia treenipäivän ajaksi on myös kovassa flunssassa kera kauhkoputkentulehduksen joten olisi homma voinut peruuntua siksikin. (Btw uskomattoman sitkeää tautia on liikkeellä ja tarttuu todella helposti.)

Ainoa asia joka 100% tulee tapahtumaan on se,että aloitan tänään uudessa työpaikassa.  Hiemanko jännittää. :D Odotan todella kovin uuden työn aloittamista ja sitä,että pääsee käytännössä näkemään sen mitä työnkuvaan kuuluu.Se kun ei ihan selvinnyt mulle haastatteluissa. Miettikää mikä hullu ottaa työn vastaan eikä työnkuva ole edes selvä.:D

Vielä en ole ihan luovuttanut tämän kuun suhteen sillä loppukuusta olisi vielä tarjolla treenejä. Nimittäin 24.1 on luvassa 2,5 h juoksu Vauhtisammakon järjestämänä ja 31.1 Spartan gearin järjestämä toiminnallisen harjoittelun ja hyvinvoinnin seminaari. Jos vaikka näihin tapahtumiin mennessä olisin parantunut tästä köhästä.


Mitäs suunnitelmia teillä on tammikuulle? Oletteko enemmän ex tempore ihmisiä vai teettekö tekin pitkn tähtäimen suunnitelmia? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti