sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Ensikosketus balettiin


Kuva
En ole ikinä käynyt katsomassa balettia joten olin innoissani kun ystävä pyysi mukaan katsomaan esitystä. Kyseessä oli hieman erilaisempi baletti esitys sillä se näytettiin Turussa Logomossa isolta screeniltä. Itse baletti tanssittiin Lontoossa josta se välitettiin livenä. Hienointa tässä oli se,että esiintyjät oli kuvattu tosi läheltä joten periaatteessa nyt nähtiin esitys paremmin kuin jos oltaisiin oltu paikan päällä Lontoossa. Oli se hienon näköistä. :)

Kateellisena katsoin miestanssijoiden reisilihaksia ja käsissäkin heillä pitää voimaa olla,jotta jaksavat niitä naisia nostella vaikkakin heillä ei varmaan paljon enempää kuin 45 kiloa painoa ole. Mukana oli ystäväni kaveripariskunta ja tälle miehelle oli välillä hyvinkin vaikea katsella tiukoissa trikoissa tanssivia miehiä. :D Mun oli pakko kysyä kaveriltani ensimmäisellä tauolla,että mitä niillä miehillä on trikoiden alla ja munakuppihan heillä on.  Luulisi sellaisenkin hiertävän paikkoja...

Käytiin siis katsomassa Manon niminen baletti jonka tapahtumat sijoittuvat 1700-luvun Ranskaan. Pääosassa on kaunis kurtisaani Manon joka rakastuu köyhään opiskelijaan mutta moraalittoman elämän kautta saatu ylellinenkin elämä houkuttaisi Manonia.  Olin itse todella yllättynyt siitä kuinka helppoa oli seurata juonta. Ystäväni tosin kertoi juonen lyhyesti ennen esitystä juuri siksi,että mä tiedän mistä baletti kertoo. Olisin kyllä ilman lyhyttä briiffausta ollut ihan kuutamolla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti