tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kohti hoikempaa minää

En olekaan vähään aikaan päivitellyt miten laihis sujuu.  Edelleen paino jumittaa siinä 71 kilossa. Olen toki herkutellut mutta pyrkinyt syömään säännöllisesti ja juonut paljon vettä. Aamu ja iltarahkasta en ole pystynyt luopumaan ja ne syön vaikka muuten söisin rennommin. Nyt on tuoreita marjoja saatavilla joten rahkakin maistuu paljon paremmalta.

Treenaaminen on ollut hyvin on-off meininkiä.  Juoksemisesta olen innostunut ja pari kertaa viikossa on tullut kirmailtua pitkin vahdon metsiä ja teitä.  Heti kun sali ja jumpat jääneet vähemmälle niin vatsa tuntuu jotenkin tosi pömpöltä. Ärsyttävää!! Voi tosin johtua syömisistäkin koska samaan aikaan  kun treenit jäi vähemmälle niin myös lipsuin syömisistä.  Tiedä sitten mistä johtuu. :/

Jokatapauksessa laihis jatkuu vaikka en siitä joka välissä kerro.  Enää en ole millään dieetillä vaan pyrin syömään vhh:sti mutta sallin herkut silloin tällöin. Jos tekee mieli lonkkua kesäillalla niin kyllä mä sellaisen vedän enkä mieti, että ensi kesänä vasta sitten. Pyh, kerran sitä vaan eletään ja syksymmällä voin ottaa taas tiukemman linjan. Nyt mä aion nauttia elämästä. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti