sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Sunnuntain fiiliksiä

Eilisestä olen edelleen väsynyt. Sanonta reissussa rähjääntyy pitää niin paikkaansa.  Viime yö oli kuopuksella hyvin levoton  ja tuntui, että kävin siellä jatkuvasti rauhoittelemassa.  Aamulla olin vielä reippaalla päällä ja kävin esikoisen kanssa naapurissa kylässä jonka jälkeen aloitettiin miehen kanssa varaston tyhjennys autotalliin eli tavarat vaan a paikasta b paikkaan.  Siivousta toki sekin. :D

Päivän mittaan väsy vain kasvoi ja koitin hetken torjuakseen mutta ei se kyllä onnistu tässä huushollissa. Koko ajan jotain mölinää kuuluu jostain.  Herkkäunisena en vain pysty nukkumaan enkä edes korvatulpilla.  Nyt on jo vähän pirteämpi fiilis kun on a) vatsa täynnä b) viileämpää c) lapset nukkumassa ja d) ei ole enää mitään tekemistä. Kanoille pitäisi käydä viemässä ruokaa jonka jälkeen voisi vaikka kömpiä nukkumaan.

Oon miettinyt jos jättäisi kokonaan maitotuotteet hetkeksi pois. Tuntui, että vatsa on koko ajan pömppö vaikka syön gluteenittomasti. Välillä toki syön noita gluteenittomía tuotteita mutta aika vähän loppupeleissä.  Mitä sitä sitten söisi aamiaiseksi jos jättää maitotuotteet ja viljat pois? Munakasta kai sitten kun munia meillä ainakin riittää. :)  Tuntuu, että pää on ihan sekaisin kaikesta tiedosta mitä lehdet, netti ym tahot pursuavat.  Ei oikein tiedä enää mitä kuuluisi syödä ja mikä oikeasti nyt sitten on sitä terveellistä ruokaa.  Maalaisjärjellä toki menen ja teen asioita mutta miksi tehdä tutkimuksia joiden tulokset olisi päin honkia? Kai niissä jotain perääkin on oltava? Vai?  No samapa tuo uskon niistä mitä uskon ja loput jää unholaan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti