keskiviikko 27. elokuuta 2014

Pikaiset kuulumiset sairastuvalta.

Koko perhe on nyt sitten flunssan kourissa. Ensimmäisenä sairastuivat lapset ja sitten aikuiset. Pää on särkenyt jo viikon verran ja olen odotellut flunssan pukkaamista. Mulla oli kurkku viime yönä älyttömän kipeä ja nieleminen oli täyttä tuskaa. Yön aikana oli pakko juoda aina välillä, että kurkun kipu olisi vähän hellittänyt. Me ollaan kyllä niin huonosti aina valmistauduttu syksyyn ja flunssaan, ettei meillä juuri Buranaa kummempia lääkkeitä löydy paitsi lapsille. Kurkkupastillit ja yskänlääke vois olla ihan hyvä juttu ostaa varastoon näitä tilanteita varten.



Onneksi sairastetaan nyt koska ensi viikolla alkaa miehellä työt ja lapset aloittaa päivähoidon. Toki sitten saavat taas uusia pöpöjä ja varmasti sairastumiset lisääntyy talvea kohden. Harmittaa kyllä olla kipeenä kun ei pääse juoksemaan. Alle kuukausi aikaa seuraavaan puolimaratoonin ja pitäisi päästä treenaamaan. Pakko saada parempi aika kuin viimeksi. :)

Jos sitä sitten pistäisi pään tyynyyn ja koittaisi napata unen päästä kiinni jotta jaksaa huomenna mennä töihin. Flunssan ärsyttävin piirre on kun on kipeä mutta ei nouse kuume. Aika harvoin kovassa flunssassa tuntee itsensä työkykyiseksi. :/




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti