maanantai 3. marraskuuta 2014

Uusia makuelämyksiä dieetin ensimmäisenä päivänä

Aloitin tänään uuden ruokavalion taikka dieetin tai miksi sitä nyt ikinä haluaa kutsua.  Lähdin heti aamusta reippaana salille. Lämmittelin juoksumatolla 30 minuuttia ja huomasin,että joku jumppa oli alkamaisillaan. Äkkiä pois juoksumatolta ja kipin kapin hakemaan kortin,että saa tunnin varattua. Osallistuin elixi power tunnille jossa levytangon ja painojen kanssa tehdään erinäisiä liikkeitä käyden läpi koko isojen lihasten kirjon. Mulla on huono tapa aina vetää samoilla painoilla vaikka en olisi käynyt samaisella tunnilla pitkään aikaan. Ihan hyvin kuitenkin jaksoin. Ojentaja-liikkeet oli ainoat mihin tuli vähän liian isot painot ja hauis-treeniin taas liian pienet tai sanotaanko, että sopivat koska jaksoi hyvin loppuun asti. Isommilla painoilla olisi voinut tehdä tiukkaa.





Vietettyäni 1,5h Elixiassa lähdin kauppaan mun A4 kokoisen ostoslistani kanssa. Seikkailin hyllyjen välissä kun pahemminkin eksyksissä oleva mummeli. Osa tavaroista oli mulle niin outoja,etten tiennyt yhtään missä ne löytäisin.Kaiken kuitenkin löysin. :)

Aamiainen koostui vielä ihan tutuista tuotteista kun kyseessä oli munakas.  Seuraavana vuorossa oli lounas joka ikävä kyllä koostui eilisen ruuan jämistä. Oli hiukan hoppu kotona käydessä eikä ollut aikaa alkaa tekemään mitään uutta. Välipalani koostui rahkasta,banaanista ja laitoin hiukan hunajaa mukaan. Mä en ole koskaan voinut sietää banaania muussa muodossa kuin ihan perus banaanina. Tämä oli elämäni ensimmäinen kerta kun vapaaehtoisesti pistin banaania ruuan joukkoon ja oli hyvää. Tykkäsin! Päivälliseksi oli nautaa,kasviksia ja salaattia. Huomasin vasta tehtyäni ruuan,että olisi pitänyt keittää riisiä tai jotain muuta lisukkeeksi. No söin lounaalla nuudeleita joten totesin,että olen varmasti saanut hiilihydraatteja tarpeeksi. Iltapala koostui kaurapuurosta ja kananmunan valkuaisesta. Olen aina syönyt koko munan keltuaisen keran ja nyt oli vain heitettävä keltuainen pois.


Mulle on annettu joka ruoka-aikaan kaksi vaihtoehtoa joista valita. Mielestäni tosi hyvä idea niin ei tarvitse syödä viikosta toiseen sitä yhtä ja samaa. Tällä ruokavaliolla luulisi mielenkiinnon ruokaakin kohtaa pysyvän hyvänä kun saa vaihdeltua ruokia.

Ostin tänään muitakin tuotteita joita en ole koskaan maistanut kuten tattarinäkkäriä (oli tosi hyvää), mantelimaitoa, kaurajauhoa ja spirulinaa. Smoothieta pitäisi yrittää tehdä ja saada siitä vielä juotavan makuinen. Jotenkin kuulostaa hyvinkin kuvottavalta,että pitäisi laittaa spirulinaa smoothien joukkoon tai oikeastaan minkä tahansa joukkoon,mutta mä aion kokeilla. En voi tietää miltä se maistuu ellei kokeile. Jännityksellä odottelen huomis aamun reaktiota.:D


Vihdoinkin tämä päivä on siinä pisteessä,että pääsee nukkumaan. Ensimmäinen lomapäivä oli aikamoista hulinaa ja sama meno jatkuu lähes tulkoon koko viikon. Ihan hauskaa välillä kun on kiirettä vaikka ei ole töissäkään. :D

Hyvät yöt!



Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti